SpeakersCorner #1 | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

SpeakersCorner #1


Töttöröö!

Ja hyvää Wappuaattoa kaikille! Sima kuplii ja suut on sokerista valkeina. Liputuspäivän kunniaksi HessunKahvila julkaisee uuden ohjelmasegmentin nimeltään SpeakersCorner. Tämä on ohjelma HessunKahvilassa. Se on se nurkkapöytä, jossa podcastaajat ja kuuntelijat kohtaavat. Paikka, jossa asioista keskustellaan niiden oikeilla nimillä. Astuppa siis rohkeasti peremmälle…

Tälläkertaa ohjelmassa keskustellaan podcastinginsta, podcastien kuuntelusta, musiikista, teostosta ja muusta mielenkiintoisesta. Mikäli haluat mukaan ohjelmaan tai haluat antaa palautetta, löytyy ohjeet tähänkin ohjelmastamme.

Nurkkapöydässä istuskelevat tälläkertaa kahviloitsija itse sekä Henrik (AudioCast).

Ohjelmassa mainittuja linkkejä löytyy tästä:

Hessun podcast-listaus:

Henrikin podcast-listaus

You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!