PuhujainKulma #72 – PacManista elokuva? | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

PuhujainKulma #72 – PacManista elokuva?


Täällä taas! Pienen tauon jälkeen on nörtit taas kokoontuneet leikkimään radiota.

Aiheena tänään mm.

Nokian N-Gage kokee ylösnousemuksen ja Ruotsissa mietitään uutta vaihtoehtoa laajakaistojen maksukäytäntöön jossa käyttäjä maksaa siitä että saa koneelleen piraattipuuhia valvovan ohjelmiston. Ahvenanamaalla Lex Karpelan soveltaminen aiheuttaa ristitilanteita kun Ahvenanmaan maakuntahallinnon työntekijä käytti P2P-softaa ja hallinnon nettiyhteys katkaistiin tarkistamatta ja harkitsematta seurauksia.

Kuinka formulahullua kansaa suomalaiset oikein ovat? Finnkino alkaa esittämään Formuloita isolta ruudulta HD-tasoisena hienoilla äänillä ja englanniksi selostettuna. Aikuisille liput irtoaa 25e ja lapsilta 17e hintaan.

Facebook uudistaa chattiansa, samalla kun tutkimus paljastaa että joka viidennes jenkeistä ei ole käyttänyt sähköpostia. Ciscon turvallisuuspäällikkö toteaa että virustorjunta on turhaa. PacManista puuhataan elokivaa ja Adobe Readear 10 beta tuo 3D:n meidän kaikkien koneille. Microsoft jatkaa palvelintensa alasajoa: nyt män Live Search Books. Tämän kaiken lisäksi toteamme että kesän uutuus naisille on lataavat rintaliivit.

You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!