PuhujainKulma #100: Pyytämättä ja yllätyksenä | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

PuhujainKulma #100: Pyytämättä ja yllätyksenä


Noniin tässä se tulee… kauan odotettu PuhujainKulman 100. lähetys ja vieläpä pyytämättä ja yllätyksenä 😉

Juhlahumu ei nouse panelistien päähän vaan jälleen totuttuun tyyliin kolutaan läpi viikon uutisaiheet. Mukana panelistien joukossa on kuitenkin vanha tuttumme 😉 Alussa kuullaan mistä kaikki sai alkunsa puhkussa..

Mitä sitten näin historialliseen jaksoon kuuluu? no esimerkiksi:

Nopsat:

Paska juttu, paska paska

JuhlaPuhKulaiset

 • Pörni
 • Hessu
 • Henrik
 • Erkka
 • Juha
You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

3 palautetta jaksoon “PuhujainKulma #100: Pyytämättä ja yllätyksenä”

 1. -[HiskiBoy]- sanoo:

  @Erkka S60 puhelimissa 2nd editionista lähtien softat sulkeutuvat punaisella luurilla. On olemassa softia joiden tarkoitus on pyöriä taustalla kuten Messenger, jaiku jne jne Nämä softat laittavat itsensö system applicationiksi jolloin ne eivät sulkeudu punaisella luurilla. Muistikirja ja sen tyyliset softat sulkeutuvat kyl punaisen luurin painalluksella. Vakio selain ei enää ainakaan nokia 5800 tubessa sulkeudu punaisella luurilla kuten ennen. Että silleen

  Niin ja sysappit eivät myöskään ole ensisijaisesti sulkeutumassa muistin täyttyessä. Ensisijaisesti sulkeutuvat nuo muistikirjat jne jne. Sen huomaa vanhemmissa luureissa missä ei ollu muistia. Että tutkis tarkemmin sun luuria 🙂

 2. Keefa sanoo:

  Skypestä julkaistiin versio 4.0 ( http://sektori.com/uutinen/skype-p%C3%A4ivittyi-versioon-4.0/8659/ ). Joko on aika PuhKun päivittää?

 3. henrik sanoo:

  Minulla 4 pyörii Windows 7:n betassa, mutta mäkissä mennään vielä huomattavasti pienemmällä versionumerolla. Samoin kuin Linuxissa.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!