PuhujainKulma #114: Guuglen veivi | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

PuhujainKulma #114: Guuglen veivi


Hellettä puskee… koululaiset ja opiskelija kirmaavat kesälaitumille.. mutta PuhKu jatkaa tuttua menoaan. Googlen Docs palvelu yrittää kaataa menon, mutta eipä onnaa vaan lista käydään läpi vaikka väkisin 😉

Aiheita olivat siis:

ViikonHärveli

 • Nanomuisti säilyttää tiedon miljardi vuotta!

Lyhyet:

Paskat hakusanat, paskat paskat

Kulmalaiset:

 • Pörni
 • Henrik
 • Erkka
You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

3 palautetta jaksoon “PuhujainKulma #114: Guuglen veivi”

 1. tila sanoo:

  minkä niminen ohjelma tuo pörnin reitti gps ohjelma on, joka kertoon kuinka pääsee julkisilla perille. kuulostin mielenkiinoiselta. onko sitä muulle kuin iphonelle, vaikkapa s60 puhelimeen tai ihan selaimessa joku vastaava?

 2. Pörni sanoo:

  ReittiGPS on vain iPhonelle.. tämäkin hakee siis tietonsa reittiopas verkkopalvelusta joka on HKL:n ja YTV:n oma palvelu http://www.reittiopas.fi

  Kännykälle löytyy myös s60 alustalle oleva ohjelma. Tämän nimi on matkamies ja sen löytää http://matkamies.cs.uta.fi/ osoitteesta. Ko. sovellukseen on tulossa myös GPS tuki.

  Kännykkä palvelut vaativat tietysti internetyhteyden toimiakseen

 3. toffo sanoo:

  Minä ihmettelen miten jopa tekin nörtähtävät hemmot pidätte DRM:ää jotenkin pulmallisena ja suorastaan mökötätte sille. Itse en anna asian häiritä: kun törmään DRM:ään, konvertoin sen pois Tunebitellä. Eipähän tarvi sen jälkeen murehtia koko asiasta. Tunebiten käyttäminen ei normaalille kotinörtille ole minkäänsortin ongelma. Siitä todisteena voin paljastaa että jopa minun 60 v appiukkonikin käyttää sitä. Tunebite tukee myös AIFFia eli sillä saa biisit iPodista vaikkapa MP3:ksi ja laillisesti. Ja jotkut vielä maksaa biiseistään Applelle uusiksi jotta saavat ne ilman suojausta. Ziisös.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Tunebite
  ”Tunebite legally re-records protected music tracks while they are playing and saves them as personal-use copies in your desired format.”

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!