PuhujainKulma #131: Sound Peak | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

PuhujainKulma #131: Sound Peak


Etsinnät ovat päättyneet ja Pörni on jälleen studiossa… setapit on hakusessa johtuen winkkarikoneen poweririkosta ja samalla myös Henrikin Skype päättää säädellä miehen volumea. Mutta vastoinkäymisistä huolimatta listan lukuisat asiat käydään läpi… ja niitähän oli mm:

Lyhkäiset:

Paska palvelu, paska paska

Kulmalaiset:

  • Pörni
  • Henrik
  • Jani
  • Juha (HiskiBoy)
You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

yksi palaute jaksoon “PuhujainKulma #131: Sound Peak”

  1. Blacgay sanoo:

    Hyvä pojat!!!! Mietitte sielä että kuinka perseestä on kun Google mapsit joutuu lataa aina netistä ja et olis parempi jos ne olis suoraa puhelimen muistissa, mutta kolmansien osapuolien kuten tomtomin tai navigonin karttasovellukset ei oo taas niin hyviä, koska ne vie tuhottomasti tilaa puhelimen muistista! Valot päälle, meinaako Heric että käyttöjärjestelmän mukana tulevat kartat ei söisi puhelimen muistikapasiteettia. Niin ja navigonin pohjoismaiden kartat vie noin 500megaa.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!