PuhujainKulma #152: Steven oma reikä | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

PuhujainKulma #152: Steven oma reikä


Mitä olisi pääsiäinen ilman PuhKua? Ei mitään.. joten tässä jakso joka kantanee energiallaan läpi pyhien. Ja käydään listaan käsiksi.. eli:

Lyhyet:

LinkkiVinkki:

Hieno Projekti, Hieno hieno

PääsiäisenKulmalla:

 • Pörni
 • Henrik
 • Erkka
You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

9 palautetta jaksoon “PuhujainKulma #152: Steven oma reikä”

 1. Mamuli sanoo:

  Pari korjausta:
  – Maahanmuuttoa ei kukaan vastusta (työperäistä) vaan yleensä vastustetaan sitä, että suomeen haalitaan valtion elättejä.
  – Maahanmuuttokriitikot yleensä keskustelevat faktoilla asioista, kun taas vastapuoli yleensä keskittyy haukkumaan kriitikoita tai keskustelemaan keskustelusta.

  Tiesittekö, että noin 90% näistä tänne tulevista on kielitaidottomia ja lukutaidottomia ja heidän tänne tuloaan perustellaan työperäisyydellä?

  Entä eikö teitä ihmetytä miksi presidentti, pääministeri yms. yms. kauhistelevat kahden ulkomaalaisen mummon palauttamista mutta ketään ei kiinnosta kokonaisen reumasairaalan sulkeminen?

 2. Mamuli sanoo:

  Let me google that for you:tä ei kannata enää käyttää. Sillä antaa itsestään vain typerän kuvan. lmgtfy oli hauska kuukausia kuukausia sitten mutta ei enää.

 3. Pörni sanoo:

  lmgtfy on niin kauan tarpeellinen kun ihmiset kysyvät asioita joita pienellä guuglettamalla saisi selville… eli vielä on vuosia ja vuosia jäljellä 😉

 4. NO MINÄ TIETENKI sanoo:

  Pörnin idea: joulukalenteri josta saisi tekniikkaa. 24 lisämuistia kalenteriin, niin hinnaksi kertyy pyöreät 1000€… Ja eikun ostamaan!

 5. Teräsmies sanoo:

  Osaako kukaan muuten selittää miksi thaihierontaa työkseen tehneet karkoitetaan suomesta näin helposti: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/88946-poliisin-tehoisku-kahta-thainaista-uhkaa-karkotus

  Mutta eräät toiset maahanmuuttajat saavat pahoinpidellä, raiskata, ryöstellä yms. yms. mutta heitä ei ole mahdollista karkoittaa?

 6. Satunnainen datis sanoo:

  Helou,
  viime aikoina miettinyt, millaista ja kuinka huonoa oli elämä ennen puhujainkulmaa. Joka ilta nukkumaan mennessä napit korville ja puhku kuuluville. Seuraavana iltana aloitetaan siitä mihin viime yönä jätiin ennnen kuin uni tuli silmään. Näin yksi puhku jaksaa viihdyttää melkein koko viikon ja ai että kun uni tulee hyvin silmään joka yö! Ja en tarkoita sillä sitä että herrat olisivat niin tylsiä;)
  Vakava riippuvuus on syntynyt ja vieroitusklinikalle on kohta päästävä, jatkakaa samaan malliin!

 7. Pörni sanoo:

  Teräsmies: Eikös tuossa juuri sanottu että työluvat eivät olleet kunnossa.. ts. työperäistä oleskelulupaa ei ollut voimassa jolloin edessä on häätö.

  Mikäli taasen henkilö omaa oleskeluluvan suomessa ja tekee rikoksen niin tämä tällöin tuomitaan suomessa. Se taasen että onko raiskaustuomiot suomessa oikeudenmukaisia niin se on taas ihan toinen tarina.

  Tämä siis mutupediasta eli hän joka tietää paremmin kommentoikoon paremmin.

 8. Juha sanoo:

  Onko Puhku suljetun piirin juttu?
  Eli pääseekö paneeliin??
  Heh…kuulostipa…noniin.

 9. Viljami sanoo:

  Verkkokauppa.com myy Googlen Nexus Onea ja monia muita android kännyköitä kuten Droidin Eurooppaversiota Milestonea.
  http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=22057

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!