PuhujainKulma #155: Likettääkö vaiko eikö likettää | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

PuhujainKulma #155: Likettääkö vaiko eikö likettää


Tupla PuhKut tälle viikolle! Jep se on jälleen aika PuhKuilla puolen viikon uutisilla.. ja kyllä sitä höpötettävää liikenikin.. mutta siitähän kansa tykkää.. vai tykkääkö? 😉

Mukana kuullaan myös erään vanhan PuhKulaisen kuulumisia..

Viikon vekotin

Lyhyet:

Paska tuotantoyhtiö, Paska Paska

 • Constantin Film vaatii kaikkien Hitler-parodiavideoiden poistoa

Kulmalla:

 • Pörni
 • Henrik
 • Erkka
 • Lari
You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

6 palautetta jaksoon “PuhujainKulma #155: Likettääkö vaiko eikö likettää”

 1. janne sanoo:

  Sellainen korjaus tietämättömille Nokian OviStore-käyttäjille että kyllä se OviStore nykyään näyttää tavarat sen perusteella millä puhelimella sitä selaa tai minkä puhelimen valitsee ”näkymäksi” tietokoneella selatessa.

 2. Körni sanoo:

  Puhku telkkarissa !!!
  Avasimpa aamulla telkkarin ja telkkarista DriveCast widgetin, niin hittolainen, siellähän oli jo odottamasa uusin puhujainkulma. Onhan tää hienoa, kun podcastit valtaa jo telkkaritkin. No ehkä mä kuitenkin kuuntelen ne lenkillä nokialaisesta. Tosin Henrikin viimeinen StudioCast oli töllön kautta ihan kliffa.
  Muuten, puhkulaiset jatkakaa samaan malliin ja varokaa, ettei PuhKusta tule IpuhKua 😉

 3. noppa sanoo:

  Hieman huvittuneena kuuntelin Henrikin vänkäämistä tuosta like-nappulasta. Olihan siinä toki perääkin, mutta vähän ylidramaattista kuitenkin.

  Facebook tietää minkä sivujen liketys nappuloita latailet, vaikka olisitkin kirjautunut ulos Facebookista, ellet sitten ip-osoitetta vaihda aina Facebook vierailun jälkeen.

  Samalla tavalla Google yhdistää hakusi sinuun, vaikka olisit kirjautunut ulos Gmailista.

  Mikäli jotakuta vielä yksityisyys kiinnostaa, tulisi olla täysin selvää ettei Gmailia tai Facebookkia omalla nimellä käytä, vaikka eikös se ole juuri Facebookin idea…

  Jos Google tietää, että vierailet puhkun sivuilla, niin miksei sitä voitaisi tasapuolisuuden nimissä kertoa myös Facebookille? Monopoliasema on aina pahasta.

 4. satunnainen kuuntelija sanoo:

  olen samaa mieltä ylemmän kommentin kanssa.

  Ja Henrikille tiedoksi tai muistutukseksi, että huonoin tapa saada asiansa läpi on töksäyttää heti alkuun: ”Ota se pois!”. Tällöin toiselle tulee samantien reaktio alkaa väittämään vastaan, vaikka voisi ollakkin oikeasti samaa mieltä. Kannattaa mielummin sanoa: ”Nappi kannattaisi ottaa pois, koska …”, tms.

 5. C sanoo:

  Kyllä kameran laadulla on merkitystä myös puhelimessa (http://vimeo.com/11266224?hd=1). Ymmärrän kyllä Erkan kommentin ettei ole enää merkitystä jos niitä katselee siitä 4″ puhelimen näytöltä. Itsellä kun puhelimen kamera on korvannut pokkarin jo pari vuotta sitten joten kuvien ja videoiden katselussa 40″ telkusta tai 100″ seinältä sillä laadulla on hyvinkin merkitystä 🙂

 6. ArttuH5N1 sanoo:

  Pitkäaikainen kuuntelija, ensimmäistä kertaa kommentoin. Aina tulee PuhKua kuunneltua töitä tehdessä, menee aika silloin ihan siivillä. Parhainta antia ohjelmassa ovat mielestäni väittelyt, usein Henrikin ja Erkan välillä. (Pörni ei yleensä ole mitään mieltä tai jaksa vänkää 😀 ) Ja ei ohjelmaa voi tehdä ilman Henrikkiä, koska milloin Erkka ja Pörni ovat olleet kunnolla eri mieltä? Tosin, omasta mielestäni Henrikin ”vouhotus” Like-nappulasta oli, jos nyt ei turhaa niin ylidramaattista. Ymmärrän kyllä pointin mutta en nyt asiaan suhtautuisi noin vakavasti. Puhku on loistava ohjelma, jatkakaa samaan malliin 🙂 (tosin ”ammattilaisvieraat” tai muu pieni vaihtelu olisi tervetullutta 😀 )

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!