PuhujainKulma #183: Wikileaks OS | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

PuhujainKulma #183: Wikileaks OS


Pörni on paennut jälleen joulua, joten ihmiskunnan on tyytyminen tuuraajiin tälläkin kertaa. Onneksi uutisia sentään piisaa…

Google julkistaa ankarasti:

Wikileaks-saaga jatkuu:

Muuta:

Lyhyet:

Viikon mobiilisoftavinkit eli VMSV:

Paska formaatti, Paska, Paska:

Kulmalla:

 • Henrik
 • Erkka
You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

5 palautetta jaksoon “PuhujainKulma #183: Wikileaks OS”

 1. Herätkää ihmiset sanoo:

  Ihmiset elävät nykyään kiireessä. Kaikki asia jota heille syötetään silmille on automaattisesti faktaa. Mitään asiaa ei jakseta miettiä tai pohtia, vaan ne hyväksytään sellaisenan ja siirrytään seuraavaan asiaan.
  Totta kuitenkin on, että ne jotka vähänkin seuraavat vaikka wikileaksin toimia huomaavat niissä mielenkiintoisia seikkoja. Kuten sen, että kaikki uutiset on oikeasti vanhoja ja ollut jo tiedossa kauan. Wikileaks on oikeasti vain USA:n valtion ja CIA:n projekti, jonka tavoitteena on monia ”hienoja” asioita. Ainakin heidän kannalta.
  Miksei wikileaksin Julian Assangea ole pidätetty jo kauan sitten ja miten hän on kokoajan mediassa ja näkyvillä. Uskooko ihmiset todella, että tämä olisi mahdollista jos wikileaks olisi sellainen kuin me sen kuvittelemme?
  Tämä on ehkä väärä paikka vaahdota asiasta, mutta ottaa vaan pattiin tällainen.
  Lukekaa lisää: http://euro-med.dk/?p=18863

 2. Murre sanoo:

  Kun teille tuntui tuottavan vaikeuksia ohjelmasuositusten keksiminen, niin voisitte jossain jaksossa paneutua task manager -ratkaisuihin. Ainakin itselleni tällaisena ”sekakäyttäjänä” tuottaa vaikeuksia löytää toimiva ratkaisu, kun pitäisi saada saumattomasti synkkaamaan iPad, Macin iCal, sekä Android-puhelin. Kalenterin saa kaikilla synkkaamaan kiltisti Google Kalenterin kautta, mutta tehtävienhallinta tuntuu olevan huomattavasti monimutkaisempi ja hankalampi asia.

 3. TEki sanoo:

  Terse.

  Voisiko jakson nimeaämisen yhtenäistää? Tai lähinnä artisti tiedon, muutenhan se on mallillaan.

  Tällä hetkellä Henrik laittaa artistiksi ”PuhujainKulmalaiset”, kun taas Pörni laittaa artistiksi jaksoon osallistuvien nimet. Samapa tuo mikä se on, kunhan se olisi aina sama.

  Tällä hetkellä Desiren musiikki kansiossa näkyy mm. ”PuhujainKulmalaiset”, ”Pörni ja Erkka”, ”Pörni ja Henrik” sekä ”Pörni, Henrik ja Erkka”. Jokaisen artistin alla on sitten albumi ”PuhujainKulma” ja sen alla x-määrä jaksoja…

  Muistaakseni Nokialainen osasi järjestää PuhKun ihan ok, mutta Androidin logiikka on liian looginen 😆

  (Referenssiksi The Skeptics Guide to The Universe:n tapa nimetä: Artisti NESS, Albumi SGU 5×5 tai Sceptics Guide ja jakson nimi esim Skeptics Guide #260.)

 4. Eero Melamies sanoo:

  Varokaa vain ettei huumorilla heitetty hyökätkää ja kaatakaa puhujainkulma ole rikokseen yllyttämistä 😀

 5. Erkka sanoo:

  @TEki: Otamme asian puheeksi, kiitos huomautuksesta.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!