#268: Lomilta paluuta ja treidauksia | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

#268: Lomilta paluuta ja treidauksia


Pörni is BACK! Ja samalla Henrikin ja Erkan yllä pyörii treidaus huhut.. huhu kertoo heidän siirtyneen AfterDawnin podcastiin. Tästä menetyksestä huolimatta Pörni ja Juha pyrkivät pistämään muiden tekemän listan pakettiin joka löytyi sähköpostien syövereistä kun lomilta palattiin jalat palaneina.

Googlen päätös sulkea Reader nostaa pienoisen paskamyrskyn, mutta tarkoittaako (ilmaisen) kuninkaan kuolema uutta kehityskautta? – Ainakin muut palvelut kiittävät uusista käyttäjistä. Myös Digg alkaa kehittämään seuraajaa Readerille.

Käy Googlen “hautausmaalla” jättämässä suosikki kuolleelle projektille kukkia! Mitä Googlen kuolevaa palvelua olet käyttänyt? Vastaa viikon kysymykseen.

Google blokkaa myös ad-blokkerit Play Storesta.

Samsung Galaxy S4 julkaistiin teatterishown siivittämänä. Onko luurissa mitään uutta? ja onko kaikki vain S-brändättyä?
Mutta kappas, lisävarusteena Speliohjain (Ei kuitenkaan pöllitty Spedeltä)

Onko sinulle tullut tarve mitata tilan tai paikan lämpötila esim. kännykällä?

Oikeussaliraamaa: THX haastoi Applen.

SimCity julkaistiin drm-epic-fail sähläyksen kera. EA lupailee hyvityksiä.

Nyt ei voi enää “mesettää”. Tai siis voipas mese sammuu vasta 9.4.

Suositukset:

 

You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

10 palautetta jaksoon “#268: Lomilta paluuta ja treidauksia”

 1. C sanoo:

  Miksi ei ole viikon kysymyksessä vastausvaihtoehtoa ”En mitään” ?

 2. Pörni sanoo:

  Kas en kuvitellut etteikö joku olisi joain käyttänyt 😀 Hyvä pointti ja nyt ko. vaihtoehto löytyy sieltä.

 3. Aksu sanoo:

  #Flickrhän elää vielä. Filtterit ovat jo samaan tapaan kuin Instagrammissa, nyt myös hashtagit.

  http://mashable.com/2013/03/17/flickr-hashtags/

 4. Lämpötila-anturi sanoo:

  Lämpötila-anturin oikea paikka olisi heijastin, koska se on uloke kehostasi.

 5. C sanoo:

  Nokialta ei hautuumaasivustoa taida olla mutta tällainen kiva museo löytyy :)http://nokiamuseum.com/

  Montako laitetta olette omistaneet/käyttäneet 🙂

 6. Ninnnu sanoo:

  Meinasin kommentoida että ei Google Code Search oikeasti oo kadonnu, vaan se on vain code.google.comin alla piilossa, mutta ilmeisesti se on sit tässä kuussa menny katoamaan kokonaan. (t: wikipedia)

 7. HiskiBoy sanoo:

  Kysyit että miksi Google Reader… Tahdon palvelun joka on pilvessä. Se on se ja sama vaikka lukee laitteesta x tai laitteesta y tai koneelta jne jne. Ei sen tarvis olla google reader, mutta joku helppo pilvi juttu. Google Reader on niin integroitunut vähä sinne sun tänne. Mun podcast feeditkin on Readerissa.

 8. puuhapepe sanoo:

  Kyllä on todella kirvelevä menetys itselle tuo google readerin lopetuspäätös. Seuraan kuitenkin aktiivisesti 800-900 nettisivua (jaettuna neljälle google-tilille) google readerin avulla. Eikä tällaisen sivumäärän hallitseminen ole ollenkaan triviaalia muulla tavoin.

  Google Readerin etuna on erityisesti ollut avoin API, joka on mahdollistanut RSS-syötteiden tuonnin 3. osapuolen ohjelmiin ja tätä kautta myös kaikille, harvinaisemmillekin laitteille ja käyttöjärjestelmille.

  Mitä olen nyt hieman vilkuillut noita potentiaalisia google readerin korvaajia, niin ainakaan vielä ei oikein mikään niistä vakuuta ja kaikissa on omat ongelmat ja puutteensa. Sen takia ajattelin odottaa kesään asti ja katsoa lähteekö joku palvelu erityiseen lentoon ja saa alustatukea harvinaisemmillekin laitteilleni/käyttöjärjestelmille.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!