#287: Let’s hang out! | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

#287: Let’s hang out!


Väsyneen jakson jälkeen on aina pakko kokeilla jotain uutta. Ja näin PuhKu siirtyi sitten Googlen Hangout aikaan! Paikalle pääsi vain yksi panelisti ja hänkin ilman kameraa.. listakin oli tynkä, mutta mikään ei estä sitä että tässä on jälleen uusi jakso PuhujainKulmaa!

PS4 julkaistiin ja purettiin. Uudella pleikalla voi sitten sahata vaikkapa uutta Call of Duty:a, joka jauhaa samaa kaavaa eli myy kuin häkä.

Next-gen konsolisota voi siis alkaa. Tästä ensimakua annettiin myös South Parkin kylässä.

4g mile high club 3&4G:tä voi pian käyttää myös yläilmoissa. Ja mobiililaitteen voinee jatkossa pitää lentotilassa päällä myös nousuissa ja laskuissa.

Cronkiten kyyneleet. JFK:n murhan 50-vuotispäivänä CBS streamaa 4:n päivän verran sen ajan suoria uutislähetyksiä. Streami avautuu tänne. Mutta minkä tapahtuman sinä haluaisit ”elää uudelleen”?

Avaaks sie portin meille?NSA pyysi Torvaldsilta takaporttia Linuxiin”, sanoo isi. ”Nääh eipäs” sanoo poika.

PuhKu suosittelee:

 • Chronos Calendar, WP8/7.5, 1,99€ – Selkämpi kalenteri windows luurille. Mukana kansalliset merkkipäivät, nimipäivät ja viikkonumerot.
 • Nokia Refocus, WP8, 0€ – Kameran jatke jolla voit tehdä jälkitarkennuksen kuville. Ei toimi kaikissa Lumioissa.
 • TaksiMobi, WP8, Android, 0€ – Helsingin yössä (tai päivässä) taksiä tarvitsevalle kätevä aplikaatio.

PuhKu kysyi ja Suomen kansa vastasi:

Screen Shot 2013-11-17 at 21.21.14

 

Katso jakso Hangoutista!

You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

7 palautetta jaksoon “#287: Let’s hang out!”

 1. Körni sanoo:

  Tuli mieleen noista winkkaripuhelimien softa päivityksisstä, että näkyyhän ne uudet päivitykset numerona aloitusnäytön marketplacen tiilessä.
  Tota minäkin olen ihmetellyt, että löydy webbikameralla varustettuja näyttöjä. No meillä nyt on telkkarissa kiinteä kamera. Lähinnä se on tarkoitettu ele ohjauksia varten. Enpä ole skypellä sitä kokeillut.
  Juha: Miten ois Piranha3D viaplayn kautta. Viaplayhan löytyy Samsungin smart hubista ?

 2. arska sanoo:

  80-luvulta oivia jälleenelämisiä olisivat mm. Tshernobylin ydinvoimalaonnettomuus ja siihen liittyvä uutisointi ja keskustelu, Mikkelin pamaus, Reijo Hammarin ja kumppaneiden vankilapaon seuraaminen, M-L Hämäläisen uskomaton voittoputki Sarajevon ölumppialaisissa.

  90-luvulta vaikkapa koosteena Jugoslavian hajoamisen alkusoitot ja sotiin kärjistyneet tapahtumat, Laman kehitysvaiheet ja asiaan liittyneet tekohengitystempaukset ja jutut, EU-äänestyksen vaalivalvojaiset ja ennakkomainontapropaganda kaikkine hienoine EU-paratiisi-lupauksineen sun muineen. Näitä olisi hauska peilata nykytilanteeseen 😉

  Hieman hajanaisia tilkkutäkkitapahtumia, mutta koostamallahan noista saisi nostalgisen ajankuvan.

 3. AR sanoo:

  Olen melkein varma, että Linus puhui tuosta Yhdysvaltojen hallituksen tilaamasta takaportista myös ollessaan syksyllä 2012 Helsingissä: http://www.cs.helsinki.fi/video/linus-torvalds-qa-session-23rd-oct-2012 Video on 83 minuuttia, jos joku viitsisi katsoa sen (se on hyvä pätkä!) ja kertoa kohdan.

  Muistaakseni sanoi ”heti kun saavuin Yhdysvaltoihin, lounastin hallituksen edustajien kanssa. Jos olisin luvannut heille jotakin, sanoisin silti teille, että en luvannut…. Mutta lukekaa sitä ytimen lähdekoodia.” (mutta ei siis mitään mainintaa NSA:sta)

 4. Tewe sanoo:

  Pörni ne käyttäjäehdot saa hyväksyttyä menemällä puhelimella osoitteeseen Xbox.com ja kirjautumalla kyseessä olevalla tunnuksella. Pysyy heti kirjautumisen jälkeen, että hyväksys nämä. Tyhmää, mutta noin sen itse tein…

 5. Oliver Weinitschke sanoo:

  Itse sain kuitattua lapsen päivittyneet windows-phone ehdot sivulla http://www.windowsphone.com.
  Sillä on ”Oma Perhe”, johon olen lisännyt poikani. Sen voi silloin kuitata omilla tunnuksilla.

 6. Pörni sanoo:

  Kiitos Oliver.. jeps siellähän se oli! Jotenkin luulin että sieltäkin jo olin tätä etsinyt, mutta nyt taas päivittyy aplikaatiot.

 7. C sanoo:

  Entäs Estonia uutiset uusintana? Tais olla meillä yhtä iso järkytys kuin 911 Amerikalle.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!