#292: Kessistä | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

#292: Kessistä


Puhkun alkuvuosi starttaa hitaasti, mutta Pörni ja Erkka ovat nyt kulmilla ja keskustelevat siitä, mitä CES:istä jäi mieleen?

Mustaa lunta: Lumia Black -päivitys toi kaivattuja ominaisuuksia ja sovelluskansiosovelluksen.

Sillä välin Etelä-Koreassa: Kännyköiden bloatwaren täytyy olla poistettavissa, Puhku kiittää.

Muistaako joku vielä CES:in?

Puhku suosittelee:

Screenshot 2014-01-27 09.24.18

You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

5 palautetta jaksoon “#292: Kessistä”

 1. Stondis sanoo:

  Surullista, että ”ei näytä tarpeeksi miehekkäältä” estää käyttämästä hyvin toimivaa Polar Looppia. Loopin kanssa toimii hyvin Polarin sykevyöt jolloin saa sykkeet Loopin näytölle ja käsittääksein myös logiin.
  Atlas näytti enemmänkin lelulta joka sopii heille jotka haluavat jatkuvasti olla katselemassa mitä tekevät ja miten menee (vaikka joku taisi selitelläkkin, että riittää tieto esim. sykkeestä 30min välein) Polar Loop on hyvin huomaamaton ranteessa ja kerää tietoja jotka sitten synkataan esim.
  puhelimen bluetoothin kautta Polarin palveluun eikä niitä tietoja tarvitse olla kyttäilemässä isolta näytöltä jatkuvasti.
  Selitykset menevät hyvin hauskasti ristiin, kun sanotaan ettei haluta kytätä koko ajan tietoja mutta silti ylistettiin laitetta joka eroaa Loopista lähinnä vain isomman enemmän tietoja näyttävän näytön takia.

 2. erkka sanoo:

  @Stondis: Ehkä isompi ongelma minulle tuon Loopin kohdalla on, että kun se on raneteessa, siitä ei ole mitään hyötyä. Ei näytä edes kelloa ellei erikseen painele nappeja.

  Mutta jos sitä ajattelee jatkuvasti kädessä pidettävänä laitteena, niin kyllä sen ulkonäkökin on merkittävä tekijä. Urheilusuorituksen aikana voin aivan hyvin pitää päälläni ihan mitä vain, mutta noin muutoin en laita ylleni mitään, josta en pidä.

  Kun sanoin, että minulle riittää epätarkempikin sykkeen mittaus, puhuin silloin siitä että ottaisin mieluummin rannelaitteen, joka mittaa sykkeen suoraan ranteesta. En haluaisi siis missään tilanteessa pukea ylleni erillistä sykevyötä.

  Atlaksen isompi näyttö olisi minusta myös jees, koska en jaksaisi erityisemmin latailla dataa minnekään muualle tarkasteltavaksi. Toki jos data singahtaa taustalla puhelimeen, niin kiva… mutta noiden verkkopalvelujen lisäarvo on meikäläiselle nolla.

  Tämä siis omaa nirpotustani. Muut vaatikoot laitteiltaan mitä haluaa.

 3. JH sanoo:

  Puhkuja kun on viime aikoina tullut säännöllisen epäsäännöllisesti niin aloin kuunnella vanhoja puhujainkulmia nostalgia mielessä. Itselläni on kuitenkin tällä hetkellä ongelma, että sain ladattua vain speakers corner jaksot. Torrentin kyllä löysin n. sadalle ensimmäiselle jaksolle, mutten saa sitä tällä hetkellä ladattua porttien takia. Lisäksi myös nuiden sadan jakson jälkeisiäkään jaksoja ei voi ladata enää puhkun sivuilta. Onko mahdollista saada nuo vanhat jaksot ladattavaksi jonnekkin?

 4. TT sanoo:

  Kuuntelin nyt vasta kyseisen jakson ja ihmettelin että miten niin ei ole näppäinyhdistelmää tekstin liittämiseen ilman formatointia Macissa?
  Shift+Option+Command+V

 5. erkka sanoo:

  @TT: Kuten sanottu. Tuo toimii vain jossain softissa. Ei universaalisti kaikkialla.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!