#297: Se jakso, joka ei ole millään tavalla sidoksissa TVkaista Oy-nimiseen yritykseen. | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

#297: Se jakso, joka ei ole millään tavalla sidoksissa TVkaista Oy-nimiseen yritykseen.


Pörni on palannut lomilta ja on jälleen liveilyn aika. Panelisteja puhututtaa aluksi viikolla ilmi tullut TVkaista Oy:n konkurssi. Alla TVkaista palvelun antama viesti asiasta Facebookissa.

TVkaistan_Facebookviesti

Jos luotto kärsii TVkaistan suhteen, niin mites sitten Bitcoin? Mt. Gox, Bitcoinvälittäjä, meni konkurssiin. 850 000 Bitcoinia kadonnut, arvoltaan $477 miljoonaa.

Mobile World Conference

Ei vieläkään Kuopiossa vaikka Henrik sitä jaksossa #229 sinne halusi. Addressi edelleen käynnissä!

Mozilla introaa halpoja älypuhelimia kehittyville maille omalla käyttiksellään.

Mutta sitten kääntyi MS haudassaan.. (hetkinen eihän MS ole haudassa). Nokia goes Android X, X+ ja XL. Nokian rauta, Googlen sovellukset ja Microsoftin pilvipalvelut. Hit or miss? Ja miten käy Ashan?

Herättäkää Henrik.. Andoidin uusi lippulaiva: Vesi- & pölytiivis (siihen saakka kunnes tiputat sen lattialle), 4K videota kuvaava Samsung Galaxy S5 ja sen kaveriksi älyrannekello ilman Androidia: Gear2 & Gear2 Neo ja Gear Fit (Pörnin mielestä kelloruutu sojottaa väärään suuntaan).

Tai miten olisi tietoturvallinen luuri eli BlackPhone. PuhKu lanseeraamassa tietoturvallisempaa BrickedPhone konseptia jolla ei voi edes soittaa.

Loistavasta bisnesälystään tunnettu Elop siirtyy Microsoftin Devices & Studios osaston johtoon. Kännykät, Xboxit, Surfacet ja pelit…Larson-Green siirtyy Bingin & Officen & Skypen johtoon.

Microsoft tuomassa ehkä ilmaista päivitysversiota Windows 8.1:stä.

Jaa Steam pelisi HYVIEN perheenjäsenten tai KYLÄILEVIEN kavereiden kanssa. Steam Family Sharing aloitti betalla, joka tomii muilla paitsi Henrikillä.

Suositukset:

 • F-secure Lokki palvelulla seuraat HYVIÄ perheenjäseniä (et kuitenkaan kadonnutta TVkaistan toimitusjohtajaa) 0€, iOS, Android, WindowsPhone
 • HD Video Player, Toistaa videoita kuin videoita android luurissa. 0€, Android

PuhKu kysyi:

PuhKu kysyi

 

* Huom. Tämä Podcast, sen tekijät, tuotanto, tunnus, osoite eikä kuuntelijat ole missään yhteydessä TV kaista Oy nimiseen yritykseen  joka lehtitietojen mukaan on hiljattain haastettu konkurssiin.

 

You can Anna palautetta, or trackback from your own site.

5 palautetta jaksoon “#297: Se jakso, joka ei ole millään tavalla sidoksissa TVkaista Oy-nimiseen yritykseen.”

 1. Arska sanoo:

  Hyvää palvelua TVkaistalta mikäli pyrkivät moisella ”kikkailullakin” turvaamaan maksullisen palvelunsa toimivuuden. Olisikohan toinen firma muhinut pöytälaatikossa jo pidempään paljon ennen oikeussotkuja?

 2. Proffa sanoo:

  Wuhaa!!! aloitin Puhku-maratoonin ja kuuntelen 101:stä jaksusta eteenpäin vanhoja jaksoja. Laatu viihdettä. Oli pakko lataa se torrent filu! 🙂

 3. Proffa sanoo:

  Jo jaksosta 102 bongattu ”TVkaista”! 😀

 4. puuhapepe sanoo:

  Todettakoon nyt vielä että TVkaista -palvelu ei kadonnut mihinkään konkurssista ja tvkaista.fi -domainin menetyksestä huolimatta vaan toiminta jatkuu entisellään. Mistä tietenkin olen itse pitkäaikaisena käyttäjänä erityisen tyytyväinen ja oikeastaan luottamus palvelun jatkumisen osalta on vain kasvanut kun tietää että Suomen viranomaisilla, tekijänoikeudenhaltijoilla ja mediayhtiöillä ei ole nyt mitään laillista keinoa puuttua ulkomailla sijaitsevaan ja ulkomailla palvelimet pitävään palveluun.

  BooxTV, Elisa Viihde ja vastaavat ovat kaikki edelleen rampautettuja palveluita, jotka eivät TVkaistaa korvaa ja toimijoiden aikaansaama sopu pelisäännöistä oli kyllä surkea esitys johon jäi paljon toivomisen varaa näin kuluttajan näkökulmasta. Esimerkiksi kategorinen kaikkien ohjelmien tallennus on kielletty – jokainen ohjelma pitää erikseen valita tallennettavaksi, pakotettu mainoksien katselu ilman ohitusmahdollisuutta ja ohjelmat pysyvät arkistossa vain rajatun ajan eikä niitä voi ladata itselleen talteen sekä lisämaksu tekijänoikeusjärjestöille.

  Tämä on jälleen kerran hyvä osoitus siitä että taistelu tuulimyllyjä vastaan on hävitty. Ei se auta kuin ottaa toimijoidenkin se lusikka kauniiseen käteen ja tehdä yhdessä TVkaistaa PAREMPI, laillinen palvelu jos haluavat massinsa,

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!