#302: Ken sent me | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

#302: Ken sent me


promo-1

 

Nörtit leikkivät nyt radiota radiossa! Stadilaiset voivat kuunnella Puhkua livenä sunnuntaisin klo 18-20 Radio Ravun taajuuksilla (89,7 MHz)!

Tällä kertaa paneeliin saapuivat Pörni (jolla on epäilyistä huolimatta sittenkin pyörä), Erkka (joka haluaa polttaa Google+:n roviolla) ja Juha (joka pääsi hiplaamaan Lumia 930:tä, mutta unohti kokeilla Cortanaa).

Aiheina:

phku302a

Kaikki menee edelleen! Microsoftin Nokia-kauppa nuijittiin selväksi ja Keilaniemi vallattiin kirjain kerrallaan.

PS. Kurkkaa Iltasanomien hieno laskuri, joka kertoo kovaa Elop nauraa matkalla pankkiin

puhku302b

Miten käy Google+:n? Kaikkialle tungetun palvelun isähahmo ja Googlen isopomo Vic Gundotra lähti lätkimäänTechCrunchin mukaan syynä on tavoitteista jääneen G+:n häivyttäminen taka-alalle. Vaiko onko sitten kyseessä vain TechCrunchin masinointia? Mitä mieltä sinä olet?

phuku302lytro

Uusi uljas digikuvaus? Askeleen ammattikuvaajien suuntaan ottanut Lytro Illum on monin verroin eksentristä edeltäjäänsä uskottavampi. Olisiko light field -kuvauksessa sittenkin potentiaalia?

Every step you take… Zuckerberg haluaa seurata jokaista askeltasi Nearby friends -toiminnolla… ja kas, Facebook osti suomalaisfirman liikkumisten tallentamiseen erikoistuneen Moves-sovelluksen takana.

PS. Toinen suomalainen liikuntasovellusputiikki, HeiaHeia, sai rahoitusta yrityspuolelle laajentamiseen

Just do SW. Nike sen sijaan irtisanoo FuelBandin rautatiimiläisiä, mutta jatkaa edelleen sovelluskehitystä. Kertooko kannattamattomasta liikuntarannekebisneksestä vai sisäpiirin tiedosta? (*köh*, *iWatch*, *köh*)

Viikon kikkailupalkinto menee kääntelemällä operoitavalle Amazon-puhelimelle.

Pelikuulumisia:

phuku302cod

Kokeiluja ja suosituksia:

Puhku kysyi, te vastasitte:

Screenshot 2014-04-28 00.26.47

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 palautetta jaksoon “#302: Ken sent me”

  1. Arska sanoo:

    Teknomurskeen sivulta Heiaheia-jutusta lainattua ”…Tekes, the Finnish taxpayer-funded agency for innovation…”

    Kielisten kirjoittaman tekstin luettuaan ei voi mitään sille mielikuvalle kuinka täällä Suomessa jäykkä ja byrokraattinen virkamiesarmeija on innovaatioita hautomassa, jatkorahoituksen ja suojatyönsä säilyttämisen toivossa tietenkin 😉 No totuus ei tietenkään aivan kaikilta osin ole tuo.

  2. ramiS sanoo:

    Tuosta Linnunradan käsikirja liftareille -tekstiseikkailusta löytyy myös uudempi versio, joka on Flashin sijaan toteutettu HTML5:llä.
    http://www.bbc.co.uk/programmes/articles/1g84m0sXpnNCv84GpN2PLZG/the-hitchhikers-guide-to-the-galaxy-game-30th-anniversary-edition

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!