#307: WWDC 2014 | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

#307: WWDC 2014


Screenshot 2014-06-08 22.07.03

Windows-Juha ja Android-Pii ovat hakattuna takakontissa, joten Pörni ja Erkka sulattelevat koko rahan edestä Applen WWDC:n antia. Ei uutta rautaa, mutta kahmalokaupalla kivaa kehittäjille ja sitä myötä myös käyttäjille. Keynote löytyy täältä developer sessiot löytyvät täältä.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

yksi palaute jaksoon “#307: WWDC 2014”

  1. Körni sanoo:

    Tässä pikainen ensivaikutelma. Tuntuipa toi IOS 8:n Siri toimivan Italian kielisenäkin, joten joitakin kieliä on valittavissa. Ei tue kuitenkaan pohjoismaisia kieliä. Testailin hieman puhumalla muutaman lauseen Suomeksi muistiinpanoihin ja hyvinpä nuo tekstiksi muuttuivat. OS X ”josemite” ulkoasu hieman pelkistyi, mutta jotenkin tää on mielestäni selkeämpi edelliseen verrattuna.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!