#350: Uutisotsikoita ja aasinsiltoja | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

#350: Uutisotsikoita ja aasinsiltoja


Näin legendaarinen 350 jakso tallennettu ja yksi puhujainkulmakivi saavutettu. Jakso on täynnä perinteisiä aasinsiltoja, joita ohitetaan välillä tyylikkäästi.. löydätkö ne kaikki? Eli kuinka monta aasinsiltaa löydät jaksosta?

Pörni löysi päivityksen puhelimestaan ja näin voi striimata puhelimella suoraan YouTubeen.. jos saa asetukset ensin kohdalleen.

Ja kun Pii ja Juha sai nopeampaa nettiä niin sehän näkyy tuloksissa. Suomi internet-yhteysnopeuskilvassa sijalla 9.

PuhujainKulma-350-internetnopeus

Jeb Bush taasen on sitä mieltä, että operaattoreiden tulisi saada rajoittaa nettiliikennettä ja että NSA tyylistä valvontaa tulisi jatkaa.

PuhujainKulma-350-yes-we-scan

Josta tuli mieleemme Snowdenin pako, joka on katsottaviss Yle-areenasta. Ja myös sekä Citizenfour

Juha meni ja osti PS4:sen. Ja samalla kun Pörni miettii häviääkö pelien tai cd:kansien pläräily GameStop sanoo STOP digitaaliselle levitykselle.

Uusin COD tulee riisuttuna Pörnin konsoleille ja Elite taas laajenee planeettojen pinnoille.

Samalla kun Pörni testailee Samsung Gear VR laitetta, puskee Samsung pihalle uutta kevyempää ja halvempaa versiota. Lisäksi Netflix tuki virtuaalimaaimaan tekee kotitiettarirevittelyn helpommaksi.

Paras kännykkäkamera on… tai sitten ei ole.

Erkka tuli paikalle heti kun kääntyi puhe Aplle Kelloon, jota saakin pian Suomesta. Juha fiilistelee wanhojen Casio kellojen perään, josta tuli mieleen MikroBitti joka retromaisesti tekee comebackin

PuhujainKulma suosittelee syvässä hiljaisuudessa tehtyä Sanoman Flou applikaatiota.. joka lopetaaan kun kukaan ei tiennyt käyttänyt sitä.

Ameriikoissa taasen Verizonen kuukausilaskutus yllätti asiakkaan. Jonka summalla voisi hankkia vaikka uuden Tesla-auton.  Ja voisikohan auton ladata Qualcommin kehittämällä nopealatauksella?

PuhujainKulma suosittelee

Suomen kansa tyrmää Facebookin empatianapin

Näyttökuva 2015-09-27 kello 22.09.20

Ja sitten vielä jakso videona

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

yksi palaute jaksoon “#350: Uutisotsikoita ja aasinsiltoja”

  1. Juihnu sanoo:

    Edelliseen jaksoon Piille: Äänentason rajoitukset tulivat EU-direktiivin myötä kaikkiin kuulokkeilla kuunneltaviin laitteisiin. Tyhmemmistä laitteista sen saa pois laittamalla asetuksiin maaksi EUn ulkopuolisen maan. Kännyköissä lienee viksummat rajoitukset joita ei helposti voi kiertää.

    Ihmettelin itsekin joskus gigantista ostamani Sansa-mp3-soittimen vaisua voluumia täysillä soittaessa. Gigantin asiakaspalvelusta sitten vinkkasivat vaihtamaan maan EUn ulkopuoliseksi ja johan rokki raikaa.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!