#369: Allo, Duo, PuhKu | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

#369: Allo, Duo, PuhKu


Ja näin ollaan toivuttu Suomen hienosta hopeasta… ja on aika julkaista sunnuntain jakso… tuolloin oltiin Googlen sekavassa maailmassa 😉

Google I/O

2016.05.18_confusing_branding

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 palautetta jaksoon “#369: Allo, Duo, PuhKu”

 1. Jeejee sanoo:

  Korso -paita mainittu!

  Hienoa kuulla että se on edelleen käytössä 🙂

 2. ninnnu sanoo:

  Re: Generoidut vastaukset. Kuinka nopeasti ihmiset alkaa tunnistamaan mitkä vastaukset on generoituja ja milloin ensimmäinen (teini)suhde lahoo siihen että ”sä käytät aina noita valmiita vastauksia”?

  Onkohan tuo asennevamma ATK:lle puhumiseen yleinenkin? Mulla lahos osittain Google Glassin testaus Verkkokaupassa siihen että ei millään pystyny puhumaan laseille kun on muita ympärillä. Oishan joku J.A.R.V.I.S ihan pirun pähee, mutta ei sellaista varmaan oikeasti tulis käytettyä. Oon todennu että omalla suomalaisella rälläenglannilla on paljon luotettavampaa vain kirjoittaa se kysely.

  Googlella turhan moni asia kaatuu lopulta muunmuassa siihen että ne ei juuri koskaan julkaise APIa jonka kautta voisi laajentaa juttuja vaan kaikki riippuu aina siitä että riittääkö Googlelaisilla kinostus. Aina uuden palvelun tullessa kun ihmiset kysyy APIn perään niin vastaus on ”Kattellaan. Ehkä joskus. Syssymmällä”. Hangoutsiin saisi silloin muutaki kui Youtubea ja sellaista oli kai speksattukin (näin kyllä joskus jonkun autofirman demon jossa useampi pysty pyörittelee jotain autoa tms). Wave lahos mm. juuri APIn puutteeseen (ja tietty koska se oli monille liian sekava, ja se oli pirun raskas muutenkin). G+:n API taitaa olla edelleen paska ja read-only.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!