#372: WWDC-maraton 2016 | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

#372: WWDC-maraton 2016


image

On se aika vuodesta jälleen, joten Erkka ja Pörni läpikäyvät WWDC:n annin. Maratonin välietappina kuuluu Kalatalous-Jussi!

Muut mainitut:

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 palautetta jaksoon “#372: WWDC-maraton 2016”

  1. looni sanoo:

    Hyvä jakso!

    Erkka, käsittääkseni veren happipitoisuudella ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä tuolla Breathe Appilla haetaan. Hengittäminen on ainoa tapa jolla ihminen pystyy tietoisesti vaikuttamaan parasympaattiseen hermostoonsa, joten tuolla hengittelystä muistuttamisella haetaan varmaankin enemmän elimistön ja mielen rauhoittamista ja stressitasojen laskemista kuin veren happitason nostamista.

  2. erkka sanoo:

    Kiitos! Ja hyvä kun joku tarttui tähän 🙂 Lähinnä yritin siis hakea, että onko rauhassa syvään hengittely jotain, mikä näkyy veren happipitoisuudessa niin, että softa voisi ylipäätään sopivan sensorin avulla päätellä, että noudatatko ohjeita vai et? Ja edelleen voidaan antaa käyttäjälle palautetta ja jopa numeerista evidenssiä muutoksesta, olkoonkin, että happipitoisuus ei varsinaisesti ole se mihin siinä pyritään. Jotain kai softa voi päätellä sykkeestäkin, mutta lisäsensori voisi periaatteessa parantaa ohjausta.

    Onko sulla haisua siitä miten veren happipitoisuus heilahtelee noin ylipäätään ja miten nopeasti hengitystyylin vaihdos näkyy lukemissa? Itse olen monitoroinut lähinnä vastasyntynyttä, aikuisista ei mitään käsitystä.

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!