#378: Pii = 1 + 3 | PuhujainKulma - viikottainen paneelikeskustelupodcast teknologiasta

#378: Pii = 1 + 3


Jälleen oli PuhujainKulman aika ja tällä kertaa myös Liveily onnistui.. Mukana menossa tällä kertaa Pörni ja Pii joista Pii oli uusinut suhteen saunalahden kanssa ja tästä merkkinä oli uusi puhelin. Lopulta miltei Google aiheisiin keskitetty jakso piti sisällään mm.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 palautetta jaksoon “#378: Pii = 1 + 3”

 1. Arska sanoo:

  iPhonen kuulokeliitäntä teoria joka kuulostaisi siltä kaikkein todennäköisimmältä, mutta ei tietenkään se ainoa syy.
  https://youtu.be/PmTSN4zWeQ0

 2. Pesku sanoo:

  Muistan kun litteiden telkkareiden ja DVD-soittimien alkuaikoina (ja ehkä vieläkin) ihmiset rutisivat, että eivät osta telkkaria, jossa ei ole scart-liitintä. Sama muissakin analogisissa video liittimissä. Ei niitä enää isot massat käytä. Itselläni on tuo iPhone 5S, enkä ole sitä hetkeen vaihtamassa, niin eipä tuo ole muutenkaan ajankohtaista.

 3. jannne sanoo:

  Kaapelit ovat lähes aina lähtökohtaisesti huono asia. Liputan itse ihan täysiä kuulokeliitännän poiston puolesta puhelimista. Langalliset kuulokkeet ovat vielä yleisiä koska niiden käyttöön on totuttu ja ovat tosi simppeleitä. Ei massoja kiinnosta oikeasti mikään äänenlaatu, kuunteleehan jengi vieläkin youtuben kamalimman laatuisia biisejä.
  Bluetoothien käyttö on sinänsä vielä hankalaa mutta juuri tällainen pakotus voisi tuoda markkinoille vielä parempia ja halvempia langattomia kuulokkeita. Tuosta Piin puljaamisesta niiden kanssa en ymmärrä. Omat philipsit laitan päälle ja kännykästä bluetoothin ja ovat sitten yhteydessä. Niihin taajuuksiin en ota kantaa kun kuulun juuri siihen massaan joka ei tiedä mistään mitään.

  Mutta opinpahan Pörniltä jotain uutta. ilmeisesti siis joissain langattomissa on paristot? omissa akku kestää n.20 tuntia

Kirjoita palaute

Subscribe to RSS Feed Seuraa PuhKua Twitterissä!